Velkommen til ZAIZON's blog sektion

Her vil vi jævnligt udgive artikler om vin og delikatesser, så som gode råd til opbevaring, temperering og severing af vin

Eksklusiv Champagnesmagning den 21. september 2017 kl. 18.30

  Kom til vinsmagning hos ZAIZON på Frederiksberg. Vi gentager successen fra sidste år med endnu en eksklusiv champagnesmagning fra “vore” champagnehuse Pinot-Chevauchet og Champagne de Barfontarc, som producerer champagne også i klassifikationerne 1. Cru og Vintage. Vi har igen inviteret Baudouin Briquet fra champagnehuset Pinot-Chevauchet, som i løbet af smagningen vil fortælle om produktionen…Læs videre

WineBar “Vin Au Verre system”

  Nyhedsbrev efterår 2016 Med den nye Wine Bar kan du forøge dit antal af åbne vine og se dit salg stige med op til 60% Wine Bar er det eneste system, hvor du kan skænke direkte fra flasken ved gæstens bord Ny trend: Gæsterne drikker mindre men bedre vin “With the installation of our…Læs videre

OPBEVARING AF VIN I ÅBNE VINFLASKER

EuroCave har foranlediget gennemført en videnskabelig undersøgelse af de ændringer vin gennemgår i åbne flasker. Undersøgelsen blev iværksat som følge af, at det har vist sig, at der drikkes mindre vin, men vin af bedre kvalitet. Denne opdagelse førte til fænomenet ”Vin au Verre” (vin pr. glas) i både restauranter og på hjemmefronten. Vinflasker forbliver…Læs videre

Hospices de Beaune auktion 2015

Hospices de Beaune auktion 2015 Traditionen tro afholder Christie´s auktion over de prestigefyldte vine fra Hospices de Beaune den 3. søndag i november. Zaizon har deltaget og købt vine på denne auktion siden 2003. Vi deltog også i år. Som altid starter vores tur om torsdagen. Vor vært -Jean Pierre Nié, der er ejer af…Læs videre

Vinskabe — 5 Gode Råd til Professionel Opbevaring af Vin

God vin fortjener professionel opbevaring Når du skal købe vinskab bør du undersøge om vinskabet opfylder de 5 kriterier for professionel opbevaring af vin i vinskab 1. Konstant temperatur Vinskabene har både køle- og varmekredsløb for at sikre optimal opbevaring af vinen. Når den omgivende temperatur stiger til over den ideelle opbevaringstemperatur, starter kølekredsløbet. En…Læs videre

Kontakt

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

Har du nogle spørgsmål?

Udfyld formularen nedenfor og vi vender tilbage så hurtigt vi kan!

Anti-spam spørgsmål

5 + 5 =