ZAIZON Vinhandel

LOGO2

Velkommen til en anderledes vinhandel


ZAIZON er meget mere end blot egen import og forhandling af kvalitetsvin, vi forhandler også markedets mest prestigefyldte vinskabe.
Vi har vine til connaisseuren, men også til de der ønsker at et glas vin er en god oplevelse. Vi har vine for enhver smag og for enhver pengepung.
ZAIZON er en anderledes vinhandel.
Hos os opbevarer vi flere end 1.000  flasker kvalitetsvin i vore professionelle vinskabe ved korrekt opbevaringstemperatur.
Alle vore hvidvine har vi også liggende i vinskabe således at du altid kan købe en veltempereret vin med hjem.

ZAIZON tilbyder et bredt sortiment af vinskabe og restaurationsinventar fra Frankrig, Italien og Spanien til display og opbevaring af vin og fødevarer samt alt til indretning af vinkældre.

ZAIZONs eksklusive vinskabe kan som hovedregel inddeles i 2 linier: En professionel linie velegnet til hotel- og restaurationsbranchen og en privat linie velegnet til hjemmebrug. Vinskabene fås i forskellige udførelser, design, størrelser og virkemåder. Fælles for dem alle er, at det er miljøvenlige  kvalitetsprodukter udført af producenter med årelang erfaring bag sig.

Hvad enten man søger et vinskab til langtidsopbevaring af vin, opbevaring af vin til servering eller en blanding af begge funktioner tilbyder ZAIZON perfekt tilpassede løsninger. De tekniske nyskabelser, der er udviklet sammen med oenologers expertise, vil opfylde de mest insisterende vinelskeres krav til maksimal komfort.

Vi har i vort brede sortiment både fritstående vinskabe og vinskabe til indbygning / integration.
Hvert behov har sin løsning.

Se nærmere på vores sortiment af vinkælderudstyr og højteknologiske vinskabe, der opfylder alle krav for korrekt vinopbevaring.

Vi har fremadrettet valgt at bruge ordet “vinskabe” fremfor “vinkøleskabe” da ordet “vinkøleskabe” for let kan associeres med et traditionelt køkken køleskabe.

Bemærk, at vore vinskabe teknologisk intet har til fælles med traditionelle køkken køleskabe der generer et intenst koldt miljø, der kan udtørre vinpropperne og endnu værre denaturere vinen.


Kvalitet frem for kvantitet

Én af ZAIZONs grundholdninger til vin er kvalitet frem for kvantitet. Derfor har vi lagt hovedvægten på vidunderlige Bourgogne. Vi tilbyder drikkeklare årgange i Village, 1er Cru og Grand Cru. I Rhône, Bordeaux, Languedoc- Roussillion og Alsace samarbejder vi også med dygtige producenter i områderne som forsyner os med velsmagende vin.

Vi fører også et bredt udvalg af kvalitetsvine fra Italien, Tyskland, Spanien og Portugal.

ZAIZON tilbyder også et bredt udvalg af kvalitetsspiritus, hedvine og dessertvine.

ZAIZON er også forhandler af Summerbird og LAKRIDS by Johan Bülow.

Lad dig friste af ZAIZONs delikatesser fra Frankrig, der også egner sig til vores smukke gavekurve — Gourmet til fornuftige priser.

ZAIZON er importør og distributør af eksklusivt fransk vintilbehør fra L´Atelier du Vin samt håndlavede vinåbnere og bestik i eksklusive træsorter, horn og ben fra franske Forge de Laguiole — vor tids sølvtøj.

Disse kvalitetsprodukter sammen med et bredt udvalg af mærkevarer, gør ZAIZON til den helt rigtige gavebutik.

Kig videre på vores hjemmeside og husk at forretningen på Frederiksberg altid er et besøg værd — vi pakker smukt ind

Varer ( undtaget vin og delikatesser ) der returneres i ubeskadiget originalemballage, bytter vi  gerne med et smil.

God fornøjelse!