ZAIZON Vinhandel og spiritus


ZAIZON Vinhandels fokusområde er egen import af kvalitetsvine fra Bourgogne, og vort motto er kvalitet frem for kvantitet.

De domainer vi handler med er spredt ud over hele Bourgogne, og deriblandt er også store velkendte Château’er.

Vore vine i forretningen er årgange, der kan drikkes nu, og udvalget i appellationer strækker sig fra ”Vin de Table” til Bourgogne Grand Cru.

ZAIZON Vinhandel deltager hvert år i den prestigefulde Hospices de Beaune auktion der traditionelt afholdes den 3. søndag i november, hvor Christie´s er auktionarius.

ZAIZON Vinhandel har købt vine på denne auktion siden 2003 — både til salg i forretningen — men også for private investorer og vinentusiaster.

ZAIZON Vinhandel har også egen import af kvalitetsvine fra Champagne, Loire, Alsace, Bordeaux, Côtes du Rhone og Languedoc-Roussillion. De søde vine af typen Eiswein og Trockenbeerenauslese importerer vi fra Rheinhessen i Tyskland.

I vores forretning vil du også kunne opleve et bredt udvalg af vine fra Spanien, Portugal og Italien.

ZAIZON er en anderledes vinhandel.

Hos os opbevarer vi flere end 1.000 flasker vin i vore professionelle vinskabe ved korrekt opbevaringstemperatur. Alle vore hvidvine har vi også liggende i vinskabe således, at du altid kan købe en veltempereret vin med hjem.

Alle vore flere end 250 forskellige vine sælges foreløbigt kun fra forretningen, så kig forbi og få en god snak om vin, og se også vort brede udvalg af flere end 75 forskellige slags kvalitets spiritus og hedvine.

Vi har altid nogle åbne flasker vin i vores “Vin au Verre”.