Transtherm vinskabe

transtherm_logo_BW

ZAIZON

ER

DANMARKS ÆLDSTE FORHANDLER

AF

TRANSTHERM VINSKABE

VI FEJRER 20 ÅRS TRANSTHERM FORHANDLER JUBILÆUM

Nu kan du få fingrene i et af de lækre Transtherm® Prestige vinskabe med 20% rabat på vejledende udsalgspris, men skynd dig for tilbuddet gælder kun i en begrænset periode!

KONTAKT OS OG FÅ ET RIGTIGT GODT TILBUD

Transtherm vinskabe blev i sin tid udviklet til brug på jernbanen, og de mest prestigefyldte tog som f.eks. Orientekspressen, er fortsat udstyret med Transtherm vinskabe i restaurantvognen. Erfaringen herfra blev i 1980’erne konverteret til udviklingen af den første serie vinskabe til temperatur- og fugtighedskontrolleret opbevaring af vin.

Transtherm vinskabe er fremstillet i Frankrig af EuroCave med de bedste materialer og grundigt inspiceret i alle faser af produktionen er Transtherm vinskabe er designet til at beskytte din vin mod alle ydre påvirkninger og samtidig modne den under optimale betingelser

Hvad enten man søger et vinskab til langtidsopbevaring af vin, opbevaring af vin til servering eller en blanding af begge funktioner tilbyder Transtherm vinkendere perfekt tilpassede løsninger. De tekniske nyskabelser, der er udviklet sammen med oenologers expertise, vil opfylde de mest insisterende vinelskeres krav til maksimal komfort.

Tårnhøj kvalitet fra Eurocave til en konkurrence dygtig pris!

Hvert behov har sin løsning.

Se nærmere på vores sortiment af højteknologiske vinskabe, der opfylder alle krav for korrekt vinopbevaring.

Siden EU Kommisionen besluttede at udfase og forbyde R134a kølemidlet p.g.a. dets uheldige indvirkning på den globale opvarmning har Transtherm skiftet kølemidlet ud med det mere miljøvenlige kølemiddel R600a. Dette har sammen med bedre isolerede kabinetter bevirket at Transtherm vinskabe nu har opnået energiklasse A+ A og B og samtidig sænket støjniveauet markant, helt ned til 37 dB.

Bemærk, at Transtherm vinskabe intet har til fælles med traditionelle køleskabe, der generer et intenst koldt miljø, som kun udtørrer vinpropperne

Transtherm tilbyder følgende vinskabe: