Vinskabe — 5 Gode Råd til Professionel Opbevaring af Vin

God vin fortjener professionel opbevaring


Når du skal købe vinskab bør du undersøge om vinskabet opfylder de 5 kriterier for professionel opbevaring af vin i vinskab

1. Konstant temperatur

Vinskabene har både køle- og varmekredsløb for at sikre optimal opbevaring af vinen. Når den omgivende temperatur stiger til over den ideelle opbevaringstemperatur, starter kølekredsløbet. En køletråd, lavet af aluminium, er monteret inde bag aluminium bagpanelet i skabet, for at opnå en bedre temperaturfordeling. I tilfælde af et fald i temperaturen, vil en elektrisk varmetråd, som også er monteret bag bagpanelet automatisk blive aktiveret øge temperaturen.

2. Neutral fugtighedskontrol

Modvirker udtørring af propperne

Flaskeproppen har brug for specifikke betingelser for ikke at tørre ud. Den termiske pumpe tillader, at en varm fugtig luft fremstilles automatisk, så den specialfremstillede bagvæg kan danne kondens og dermed medvirke til at holde en naturlig relativ luftfugtighed mellem 55 % og 80 %. r.h.

3. Mørke

For at modvirke solpåvirkning og dermed iltning af vinen

Evt. glasdør er forsynet med UV filter

4. Vibrationsfri drift

Kølekredssløbet har en meget langsomt kørende kompressor monteret på lyd- og vibrations dæmpende blokke, hvilket genskaber det rolige miljø fra en rigtig vinkælder.

5. Naturlig udskiftning af luften i skabet

For at undgå dårlig lugt og risiko for nedbrydning af vinpropper, har vinskabet en naturlig og permanent ventilation baseret på det termiske pumpe princip, det vil sige uden brug af ventilator.

Zaizons vinskabe fra EuroCave, Transtherm og ArteVino er produceret i vinlandet Frankrig. Fabrikkerne producerer kun vinskabe og udstyr til opbevaring af vin. Vinskabene opfylder alle krav for professionel opbevaring af vin.
Ny forbedret isolering og teknik med miljøvenligt kølemiddel har bevirket, at Zaizons vinskabe nu er energimærket helt op til +A.


Bemærk, at Zaizons vinskabe intet har til fælles med traditionelle køleskabe, der på grund af en helt anden teknologi, generer et intenst koldt miljø, som kan udtørre vinpropperne.

Zaizons vinskabe ”skræddersys” efter dit behov med hensyn til størrelse, virkemåde, farve og indretning.

Anvend menuen i siden for at se en oversigt over ZAIZON’s vinskabe.

Har du brug for flere råd til opbevaring af vin?

Du / I er naturligvis altid velkommne til at skrive, ringe, eller komme en tur forbi vores butik på Frederiksberg.